ژوزه مورینیو پس از شکست سنگین 5 بر صفر رئال مقابل بارسلونا این باخت را تنها یک شکست ساده می‌داند و اعتقاد دارد که تیمش به هیچ عنوان تحقیر نشده است.

مورینیو پس از پایان بازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت:«یک تیم در بالاترین سطح ممکن بازی کرد و تیم دیگر بد بود.این یک شکست است و نه یک تحقیر. هفته گذشته ما یک امتیاز از بارسا بیشتر داشتیم و الان دو امتیاز کمتر داریم. من همیشه گفته‌ام که بارسا محصولی تمام شده است و رئال مادرید هنوز راه زیادی پیش رو دارد.»
سرمربی پرتغالی رئال معتقد است که هنوز زمان زیادی تا پایان رقابت‌های فصل باقی است: «سال گذشته که با اینتر به اینجا آمدم، در ابتدا شکست خوردیم، ولی بعد باز هم بازگشتیم و این ما بودیم که به فینال لیگ قهرمانان اروپا رسیدیم. باید شخصیت داشت؛ وقتی به عنوان قهرمانی می‌رسی، می‌توانی از شادی گریه کنی ولی وقتی 5 بار دروازه تیمت را باز می‌کنند، باید با انگیزه تمرین، بازی و پیروزی به زندگی ادامه دهی.»
مورینیو در پایان به این نکته اشاره کرد که روند بازی در نیمه اول، خیلی حیاتی بود. او گفت: «ما دو گل خیلی مضحک را به آنها هدیه دادیم. می‌دانستیم که می‌توانیم فضاهای خالی ای در زمین ایجاد شده باشد و می‌دانستیم که بارسایی‌ها در ضد حمله می‌توانند آسیب‌های بیشتری به ما وارد کنند.»

151 ب

منبع: خبرآنلاین