صفار هرندی گفت: عده‌ای که می‌خواهند راه بازگشت را در پی بگیرند، باید این نیت را در عمل نیز ثابت کنند.

به گزارش مهر محمد حسین صفارهرندی شامگاه چهارشنبه در سالن اجتماعات مدرسه علمیه معصومیه قم در سخنانی با اشاره به اقدام تروریستی در به شهادت رساندن دکتر شهریاری عنوان کرد: اینکه دشمن به حذف دانشمندانی ایرانی می‌اندیشد مشخص است که از چه چیزی مأیوس شده است.

مهم ترین بخش های اظهارات مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه را در ادامه بخوانید:

  • امروز به گفته دشمنان جریان علمی ایران همانند تیر است که از چله کمان رها شده و امکان بازگشت ندارد‌.
  • دشمن می‌داند که اگر نیروگاه هسته‌ای ایران را از بین ببرد دانشمندان و متخصصین انقلابی دوباره آن را خواهند ساخت و این مسیر را ادامه می‌دهند.
  • مقصود اصلی دشمنان از این‌گونه اقدامات خالی کردن دل دشمنان نیست بلکه آنها دانشجویان را مورد هدف قرار داده‌اند تا نشان دهند کسانی که به قله‌های دانش رسیده‌اند عاقبتی همچون این استاد خواهند داشت و آینده را برای نسل آینده ساز این کشور تاریک نشان دهند.
  • حوادث سال گذشته فاجعه‌ای عظیم بود و در عین حال زیبایی‌هایی نیز بدنبال داشت که یک نمونه از آن را می‌توان به اثرگذاری و اهمیت جایگاه و مقام رهبری در جامعه اشاره کرد.
  • تردیدی نیست که سران فتنه به این نتیجه رسیده‌اند که روش‌های آنها در سال گذشته آنها را به عقب بازگردانده است و در این راستا تلاش می‌کنند تا بگویند همه آن اتفاقات محصول بی‌تدبیری عده‌ای بود.
  • سران فتنه بدون آنکه بخواهند از مواضع خود فاصله بگیرند به دنبال آن هستند تا از برکات حضور در مرکز انقلاب بهره ببرند.
  • عده‌ای که می‌خواهند راه بازگشت را در پی بگیرند، باید این نیت را در عمل نیز ثابت کنند و دوره‌ای را در انزوا بسر ببرند تا تصویری که در ذهن مردم از آنها نقش بسته است کمرنگ و به مرور زمان عوض شود در این صورت می توانند در عرصه های مختلف انتخاباتی و غیره حرفی برای گفتن داشته باشند.
  • سران فتنه بازی جریان برانداز در خارج از کشور را خوردند. روزی خواهد رسید که وقتی کیفرخواست آنها باز شود آرزو می‌کنند زمین دهان باز کند و آنها را ببلعد چرا که هیچ پاسخی در برابر ملت ایران نخواهند داشت.

/112ف

منبع: مهر