اگر مردم در مورد آلودگی هوای تهران شکایت کنند قطعا دستگاه قضائی موظف به پیگیری است.

 حسن بیادی نایب رییس شورای شهر تهران در مورد بحث آلودگی هوا می گوید به نظر من در حال حاضر کسی پاسخگو مشکلات نیست و باید دادستان به عنوان مدعی العموم پیگیر این قضیه باشد و از دستگاه های ذیربط دلایل شکست برنامه 10 ساله کاهش آلودگی هوا را پیگیری کند .و پیگیر قضایی مسئله باشد.

 او از دلایل شکست این برنامه عدم هماهنگی ارگان ها و دستگاه ها با یکدیگر می داند و می گوید 15 نهاد و ارگان در بحث آلودگی هوا دخیل هستند و عدم هماهنگی این سازمان ها باعث شکست این برنامه شده است .

 از طرفی رئیس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای ایران با بیان اینکه در دادگستریها برای هرگونه شکایت باز است گفت: اگر مردم در مورد آلودگی هوای تهران شکایت کنند قطعا دستگاه قضائی موظف به پیگیری است.

بهمن کشاورز از حق طبیعی مردم برای استفاده از هوای سالم و پاک سخن گفت و افزود: مسئولان بر اساس قوانین و مقررات موجود در کشور در برابر سلامت هوا، آب و خاک مسئول هستند.

وی افزود: تولید بی رویه خودرو خارج از استاندارد، عدم کنترل استاندارهای لازم برای تولید خودروها، عدم جلوگیری پلیس از شماره گذاری خودروهای ناسالم، عدم برخورد با واحدها و صنایع آلاینده و... می تواند از مواردی باشد که تهرانیها می توانند با بروز تشدید آلودگی هوا علیه مسئولان اقامه دعوی کنند.

کشاورز اظهار داشت: اگر مردم در مورد آلودگی هوای تهران شکایت کنند قطعا دستگاه قضائی موظف به پیگیری است.

هندی‌ها برای کاهش آلودگی هوای تهران طرح می‌دهند

 از طرف دیگر گویا امید مسئولین از کارشناسان ایرانی ناامید شده و حالا  طرح گروهی از کارشناسان هندی درباره کاهش آلودگی هوای تهران در جلسه امروز کمیته اضطرار آلودگی هوا بررسی می‌شود.

 در حالی که بیش از 24 روز است که پایداری هوای تهران را احاطه کرده و باعث افزایش آلودگی هوا و شناور شدن آلاینده‌‌ها بر روی هوای تهران شده گروهی از کارشناسان خارجی برای کاهش آلودگی هوای تهران طرحی را ارائه کرده‌اند که در جلسه کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوای تهران بررسی می‌شود.

ودر صورتی که نیاز به حضور هندی‌ها باشد در جلسه بعدی کمیته اضطرار کاهش آلودگی هوای تهران حضور خواهند داشت.

 

منبع: خبرآنلاین