وزیر ارشاد در واکنش به اظهارات اخیر دادستان عمومی و انقلاب تهران درباره‌ی انتشار دفاعیات مدیرمسوول روزنامه‌ی ایران علیه‌ی "مهدی هاشمی" گفت: نباید از کسی که فراری است و تخلفاتی را انجام داده است، حمایت کرد.

 مهم ترین اظهارات سیدمحمد حسینی در حاشیه‌ی مراسم تقدیر از برگزار‌کنندگان هفته‌ی کتاب و بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را در ادامه به نقل از ایسنا بخوانید.

*با توجه به این‌که روز سه‌شنبه در سفر استانی بودم، این سخنان دادستان را نشنیدم اما، در کل وقتی کسی فراری است، نباید به گونه‌ای موضع‌گیری صورت گیرد که گویی دارد از این فرد فراری حمایت می‌شود.


* به هرحال این فرد موارد متعددی تخلف دارد و به گونه‌ای است که به خودش اجازه نمی‌دهد وارد شود. الآن حکم دستگیری او هم صادر شده است و حالا اگر کسی آمد بعضی از این مسائل را مطرح کرد به نظر من نباید مانع شد و یا با شدت برخورد کرد.


* ممکن است در بیان مطالب اشکلات، ضعف‌ها و انتقاداتی باشد اما، اینکه مانعی از بیان برخی مسائل شد شاید خیلی جواب ندهد.

* یک بخش از آشوب‌هایی که در سال گذشته در تهران برپا شد توسط چنین افرادی که الآن در خارج هستند، تحریک و ساماندهی شد واز این جهت به نظر می رسد نباید رفتار دستگاه‌های قضایی و دیگران به گونه‌ای باشد که القا کند انگار دارد از آن‌ها حمایت می‌شود. این خوب نیست و بازتاب مناسبی نخواهد داشت.

وزیر ارشاد هم‌چنین در ادامه در پاسخ به سوالی درباره‌ی یک سایت اینترنتی که تفکرات "نازی‌ها" را ترویج می‌داده است، گفت: این سایت در جلسه‌ی دادگستری مطرح و فیلتر شده است.

 

منبع: ایسنا