استادیار دانشگاه تبریز گفت: توسعه ایرانی و اسلامی با هم افزائی و تلاش های علمی و تحقیقاتی مفید و موثر میسر می شود.
محمد امین فرد افزود: بدون تردید اگر در پی نهادینه سازی الگوی ایرانی - اسلامی پیشرفت هستیم باید از ظرفیت های علمی و دانشگاهی کشور به نحو شایسته ای بهره ببریم.
امین فرد، با تاکید بر اینکه دین مبین اسلام برای تمامی عرصه های اجتماعی و فردی نوع بشر برنامه ریزی دقیق و کلانی دارد، گفت: تاکنون انواع پیشرفت و توسعه در ممالک مختلف جهان در قالب تئوری هایی همچون لیبرالیستی، کاپیتالیسم و سوسیالیسم تجربه شده است، اما هیچ کدام قادر نبوده اند به تمامی نیازهای اصلی بشر پاسخ دهند.
وی افزود: اما اسلام این توانایی را دارد تا برای سعادت بشر و زندگی مادی و معنوی او راه های بیشماری را ترسیم کند.
این استادیار دانشگاه ، عدالت را موضوعی بسیار مهم در تحقق الگوی ایرانی و اسلامی پیشرفت بیان کرد و اظهارداشت: عدالت می تواند محور اصلی و استوانه این نوع توسعه باشد که باید توسط دولتمردان در کنار سایر ارزش ها به خوبی به آن پرداخته شود.
امین فرد با تاکید بر اینکه منویات مقام رهبری در قالب الگوی ایران و اسلامی پیشرفت باید در سطح جامعه توسط دانشگاهیان نهادینه شود، گفت: این بحث باید به گفتمان زنده و پویای جامعه تبدیل شود تا اساتید نسبت به آن حساسیت های لازم را نشان دهند.
وی افزود: بدون تردید با عملی شدن چنین الگوئی راه توسعه و پیشرفت کشور هموارتر خواهد شد./ ایرنا
62