شبکه ایران:

فیلمبرداری «اخراجی‌ها 3» همچنان ادامه دارد و در روزهای اخیر بهنوش بختیاری مقابل دوربین مسعود ده‌نمکی رفت.

بختیاری که اولین بار در سریال «دارا و ندار» همکاری با ده‌نمکی را تجربه کرده برای بازی در قسمت سوم «اخراجی‌ها» دعوت به کار شد.

بهنوش بختیاری در «اخراجی‌ها 3» در نقش همسر شخصیتی با نام اکبر دباغ ایفای نقش می‌کند، مردی به ظاهر مدرن که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده و به همین دلیل همسر او نیز نقش یکی از لیدرهای ستاد انتخاباتی او را بازی می‌کند. نقش اکبر دباغ را رضا رویگری ایفا می‌کند.

ده‌نمکی درباره همکاری با بختیاری گفت: «او بازیگری است که خود را به سادگی می‌زند و با استرس از کم و کیف نقشش می‌پرسد ولی وقتی سر صحنه می‌آید یک طومار با خود می‌آورد. همین فعال بودنش باعث شد از همان زمان فیلمبرداری «دارا و ندار» او را برای «اخراجی‌ها 3» در نظر بگیرم. او در این فیلم با لحن و تکیه کلام‌های سیاستمداران، سیاستمداری می‌کند.»

54143

منبع: شبکه‌ایران