به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین علی خمینی در پی حضور خود در این مراسم تاکید کرده بود: بر اساس تشخیص و احساس وظیفه شرعی هم 9 دی سال گذشته در راهپیمایی حضور داشتم و هم دیروز در مراسم مهدیه تهران شرکت کردم.
مشرق نوشته است: تکذیب ها و عصبانیت های سایت های اپوزیسیون در حالی صورت می گیرد که نوه امام راحل در گفتگو با خبرنگار مشرق اخبار این رسانه ها را تکذیب و صراحتا اعلام کرد در مراسم روز گذشته مهدیه تهران حضور داشته است.
سید علی خمینی در پاسخ به این سوال که موضع شما در قبال جنجالی که رسانه های بیگانه و اپوزیسیون درباره حضورتان در مراسم 9 دی تهران به راه انداخته اند چیست؟ گفت: من اهل مصاحبه و تبلیغات رسانه ای نیستم. هم 9 دی سال گذشته در راهپیمایی حضور داشتم و هم دیروز در مراسم مهدیه شرکت کردم که البته این حضور بر اساس تشخیص و احساس وظیفه بود.
اطلاعیه دفتر امام
دفتر حضرت امام خمینی (س) حضور حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی در مراسمی در تهران در روز پنجشنبه گذشته را تکذیب کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران ،دفتر حضرت امام خمینی(ره) پیرو درج خبری در برخی سایت های خبری مبنی بر حضور حجت الاسلام و المسلمین سید علی خمینی در مراسمی در روز روز پنج شنبه در تهران اعلام کرد که سید علی خمینی روز پنج شنبه نهم دی ماه 1389 در شهر مقدس قم بوده اند.
در ادامه این اطلاعیه آمده است : جناب آقای سید علی خمینی روز پنج شنبه نهم دی ماه 1389 در شهر مقدس قم بوده اندو مصاحبه ای نیز با هیچ یک از رسانه های خبری نداشته اند. از دوستان عزیز انتظار می رود پیش از نقل اخبار از بیت مکرم حضرت امام خمینی (س)نسبت به صحت و سقم خبر خویش از منابع معتبر اقدام نمایند.
28/