در منطقه هانگچوئن استان گانگوون کره جنوبی زندانی وجود دارد که افراد برای فرار از روزمرهگی، استرس و زندگی مدرن به آنجا پناه می برند. این زندان از سال ۲۰۱۳ تاکنون میزبان ۲ هزار نفر بوده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بیشتر زندانیان، کارکنان و دانشجویان پر استرسی هستند که برای آرامش از حجم میزان کار و فرهنگ دانشگاهی به این مکان می آیند. این افراد مجاز به استفاده از تلفن همراه نیستند و نباید با دیگران حرف بزنند. البته در آنجا هیچ ساعتی وجود ندارد.
بسیاری از افراد پس از اقامت در این زندان می گویند: اینجا زندان نیست، بلکه زندان واقعی جایی است که ما به آنجا برمیگردیم.
زندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبیزندانی در هانگچوئن کره جنوبی