فرمانده انتظامی شهرستان بروجن گفت: طی عملیات ماموران این شهرستان در شهر بلداجی یک فروشنده مواد مخدردستگیر و دو کیلوگرم تریاک، کشف شد.

به گزارش  خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از  پایگاه خبری پلیس، سرهنگ" غلامعلی شکری"در تشریح این خبر گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت گسترده یک خرده فروش در امر تهیه و توریع مواد مخدر در شهر بلداجی پیگیری موضوع در دستور کار عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان، قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان با همکاری کلانتری بلداجی پس اخذ مجوز قضائی و کار اطلاعات دقیق این قاچاقچی را شناسائی و دستگیر کردند.
این مقام انتظامی شهرستان خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه این سوداگر مرگ دو کیلوگرم تریاک به همراه یک عدد ترازوی توزین کشف شد.
سرهنگ"شکری"با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی تاکید کرد: برخورد با قاچاقچیان مواد مخدر توسط پلیس در شهرستان بروجن با قاطعیت دنبال می شود.

۴۶

منبع: خبرآنلاین