در حالی که تلاش​هایی برای ایجاد وحدت میان اصولگرایان برای حضور متحدشان در انتخابات آتی شکل گرفته است، برخی معتقدند که چنین اتحادی شکل نخواهد گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، علی مطهری نماینده تهران یکی از این افراد است که می​گوید: اصولگرایان چاره ای جز این که در انتخابات آتی دو فهرست بدهند ندارند. به عنوان مثال چگونه ممکن است نام آقای سیدرضا اکرمی در کنار نام آقای رسایی در یک فهرست قرار گیرد در حالی که برداشت آن​ها از اصل ولایت فقیه یا آزادی بیان از زمین تا آسمان متفاوت است؟ ا

وی در گفت​وگویی با خبرآنلاین، ادامه داد: البته تلاش هایی که برای وحدت اصولگرایان بر محور جامعتین صورت می​گیرد خوب است اما آقایان مشایی و احمدی​نژاد تمکین نخواهند کرد و فهرست مجزا از افراد گوش به فرمان خواهند داد.

به گفته وی، رقابت اصلی در انتخابات آتی میان اصولگرایان منتقد دولت و حامی دولت خواهد بود و اگر مشارکت مردم در سطح بالایی باشد، دسته اول پیروز میدان خواهند بود.

/111

منبع: خبرآنلاین