ایسنا نوشت: رییس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: آخرین فرصت برای پلاک گذاری ماشین آلات کشاورزی در این استان پایان سالجاری بوده و تمامی ماشین آلات کشاورزی برای دریافت سوخت مایع، باید تا آخر اسفندماه ۱۳۹۷ پلاک گذاری شوند.

محسن قهرمان نژاد در جمع کشاورزان شهرستان هریس افزود: اجرای این طرح بر طبق مصوبات نشست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز انجام می شود و بر این اساس، همه مالکان و صاحبان ادوات و ماشین آلات کشاورزیِ بدون پلاک موظف هستند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان های متبوع خود، نسبت به تشکیل پرونده و شماره گذاری ماشین آلات خود تا فرصت تعیین شده اقدام کنند. 

وی گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون، ۵۹۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل خط اعتباری مکانیزاسیون به کشاورزان استان برای خرید ادوات و ماشین آلات کشاورزی پرداخت شده و در این راستا ۷۶۱ دستگاه تراکتور و ۱۰ دستگاه کمباین به کشاورزان تحویل داده شده، با این وجود تا اتمام اعتبارِ موجود، این کار همچنان ادامه می یابد.

منبع: ایسنا