تهران امروز خبر داد:

برای دومین بار طی پنج سال و نیم اخیر زمزمه‌هایی مبنی بر خداحافظی علی‌اکبر اشعری 57 ساله از کتابخانه ملی ایران به گوش رسید.

نخستین بار یک نشریه نزدیک به رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور از برکناری او خبر داد و اینک نشریه‌ای نزدیک به حامیان دولت در مجلس از استعفای اشعری خبر داده است.

 ریشه‌های استعفای اخیر او به نظر می‌رسد که با بار قبل متفاوت است. حدود چهار ماه پیش، اشعری پایان مهلت قانونی حضورش در کتابخانه ملی را دلیل استعفا دانست ولی این بار، مساله مهمی به چشم می‌خورد. بنابر اخبار بقایی با این استدلال که بخش مهمی از اسناد موجود در کتابخانه ملی، ارزش تاریخی و میراث فرهنگی دارد، قصد ادغام این نهاد با سازمان میراث فرهنگی را دارد و شاید اشعری برای پرهیز از ورود به حاشیه‌های چنین ماجرایی، ترجیح داده است که زودتر برود.سویه دیگر موضوع هم سیاسی است وگویا ریشه در برخی اختلاف‌نظرهای اشعری با پاستورنشینان دارد.

/28119

منبع: تهران امروز