همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، فاز دوم مجتمع آبرسانی روستایی گل زرد (خوشناموند) شهرستان کوهدشت به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در آیین بهره برداری از این طرح با اشاره به اهمیت آبرسانی به روستاها و مناطق محروم گفت: این شرکت با برنامه ریزی در راستای آبرسانی به روستاها از هیچ کوششی فروگذار نکرده و در دهه فجر امسال ۱۸ پروژه آبرسانی به ۴۰ روستای استان را به بهره برداری رسانده است.

مهندس علیرضا کاکاوند افزود: این طرح با هدف آبرسانی به ۸ روستا به بهره برداری رسیده است و در دهه فجر امسال زمینه آبرسانی به ۱۵ هزار و ۵۴۴ نفر در روستاهای استان فراهم شده است.

وی تصریح کرد: فاز دوم مجتمع گل زرد شهرستان کوهدشت نیز با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد ریال با هدف تامین آب شرب چهار هزار و ۴۰۷ نفر به بهره برداری رسیده است.

طرح لوله گذاری به طول ۲۳ کیلومتر و تجهیز ۴ حلقه چاهک

وی اضافه کرد: برای بهره برداری از این طرح لوله گذاری به طول ۲۳ کیلومتر و تجهیز ۴ حلقه چاهک در دستور کار قرار گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: برای مجتمع گل زرد ۱ واحد ایستگاه پمپاژ و سه باب مخزن با حجم ۲۵۰ متر مکعب احداث و به بهره برداری رسیده است.

نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از زحمات شرکت آب و فاضلاب روستایی در رفع محرومیت های این شهرستان گفت: شرکت آب و فاضلاب روستایی با اجرای طرح های گسترده در سالهای اخیر موجب رشد و توسعه روستاها و مناطق محروم را فراهم آورده است.

دکتر الهیار ملکشاهی افزود: آبرسانی به روستاها می تواند به سکونت مردم در روستاها کمک کند و از مهاجرت به شهرها جلوگیری کند.

گامهای اساسی شرکت ابفار در راستای محرومیت زدایی

وی تصریح کرد: این شرکت در روستاهای استان گام های مهم و اساسی را برداشته که به محرومیت زدایی روستاها و امید به زندگی در این مناطق منجر می شود.

وی اضافه کرد: فاز دوم مجتمع گل زرد نیز با هدف تامین آب شرب بیش از چهار هزار نفر به بهره برداری رسیده که این امر نشان دهنده تلاش و همت شرکت آبفار لرستان است.

۴۶