به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، مدیرعامل شرکت نمایشگاههای دائمی استان در آیین افتتاحیه این نمایشگاه بیان کرد : بنا به مصوبه کارگروه استان و توسعه صادرات غیرنفتی برای نخستین بار با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان چهارمین نمایشگاه صنعت ساختمان با حضور تولیدکنندگان برتر کشور و هم استانی ها در قالب ۶۵ غرفه فعالیت خواهند کرد .
بابک درست فضای نمایشگاه صنعت ساختمان را ۱۵۰۰ متر مربع اعلام کرد و افزود: در این نمایشگاه کالاهای مرتبط با صنعت ساختمان حضور دارند که شامل ابزار و ماشین آلات ساختمان، معماری و دکوراسیون داخلی،آسانسور ،بالابر ،شیرآلات ساختمانی ،محصولات نانو ، تاسیسات مکانیکی ساختمان، تاسیسات برقی و الکترونیکی،و …..به متقاضیان عرضه خواهد شد .
درست زمان برگزاری نمایشگاه را ۲۹ بهمن تا ۳ اسفند اعلام کرد و افزود: این نمایشگاه همه روز در ساعات ۱۶ الی ۲۲ فعالیت خواهد نمود .
وی عنوان کرد : در این نمایشگاه با توجه به ارتباط مستقیم خریدان با فروشندگان در اغلب موارد عرضه کالاها با تخفیف ۲۰ تا ۳۰ درصدی اعمال خواهد شد .
مدیرعامل نمایشگاه های دائمی استان در ارتباط با اهداف برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد: تبادل اندیشه بین فروشندگان و مصرف کنندگان و حمایت از تولیدات داخلی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
۴۶