به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یاسوج، یاسر رحیمیان سرپرست کتابخانه های عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد، از باز بودن و ارائه خدمات در دو کتابخانه عمومی استان در ایام نوروز از تاریخ ۲۹ اسفند لغایت ۱۵ فروردین خبرداد.
رحیمیان ضمن تبریک فرا رسیدن سالروزمیلاد با سعادت حضرت علی (ع) و تبریک فرا رسیدن سال نو و عید نوروز تصریح کرد: با هماهنگی لازم و برنامه ریزی شده و در جهت رفاه حال مردم و علاقمندان به مطالعه، در جهت از استفاده از کتابخانه های عمومی استان، دو کتابخانه عمومی مرکزی آیت الله ملک حسینی(ره) یاسوج و ملاصدرای دهدشت در تعطیلات نوروز باز و به مراجعین خدمات می دهند.
وی افزود: هم استانی های فرهنگ دوست و علاقمند به کتابخوانی در شهرهای یاسوج و دهدشت، می توانند با مراجعه به این دوکتابخانه از خدمات سالنهای مطالعه، بخش مخزن و بخش کودک بهره مند شوند.
گفتنی است ساعات کار این دو کتابخانه به شرح ذیل است:
کتابخانه مرکزی آیت الله ملک حسینی (ره) شهر یاسوج از ساعت۸:۳۰ تا ساعت۱۴:۳۰
کتابخانه عمومی ملاصدرای شهر دهدشت از ساعت ۸:۳۰ تا ساعت ۱۹
46