طی تحریم احتمالی که از سوی اروپا برای مجازات کرملین در خصوص محاکمه جنجال برانگیز میخائیل خودورکوفسکی در نظر گرفته شده، ولادیمیر پوتین هدف قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه دیلی تلگراف، براساس تحریم‌هایی که توسط پارلمان اروپا در نظر گرفته می‌شوند مقامات دخیل در پرونده میخائیل خودورکوفسکی از ورود به اروپا محروم و حساب‌های بانکی‌شان در 27 کشور اروپایی مسدود خواهد شد.

در پایان سال گذشته خودروکوفسکی که زمانی ثروتمندترین فرد روسیه بود افزون بر محکومیت هشت ساله خود به شش سال زندان محکوم شد. دستگیری و زندانی شدن این فرد در سال 2003 و به جرم کلاهبرداری صورت یافت. بسیاری در غرب بر این باورند که این اقدام سیاسی بوده است.

طبق گزارش مجله روسیه تایمز لیست مقاماتی که توسط پارلمان اروپا برای تحریم در نظر گرفته خواهند شد احتمالا شامل ولادیمیر پوتین، ایگور سچین، یکی از معاونین نخست وزیر و نیز دادرسین، قضات و بازرس‌های دخیل در پرونده است.

اعمال این تحریم‌ها به دنبال تاکید کریستین اوجولند، یکی از اعضای استونیایی پارلمان اروپا اعمال می‌شوند.

وی در مصاحبه‌ای با این مجله خاطرنشان کرد: اروپا از هیچ گونه تلاشی برای اعمال حقوق بشر در روسیه دریغ نخواهد کرد.

پارلمان اروپا به خودی خود قادر به مشخص کردن تحریم‌ها نیست اما این اختیار را دارد که نسبت به یک قطعنامه رای گیری کند و به کشورهای اعضای این پارلمان پیشنهاد دهد.

مقامات ارشد کرملین این تحریم‌ها را حرکتی ناعادلانه برای اعمال فشار به روسیه دانسته‌اند و پیش‌بینی می‌کنند این اقدام بی حاصل خواهد بود.16146

منبع: ایسنا

برچسب‌ها