یک مرد موریتانیایی جلوی مقر کاخ ریاست جمهوری موریتانی اقدام به خود سوزی کرد. این سومین اقدام به خودسوزی برای اعتراض سیاسی در ماه‌های اخیر و دومین مورد خودسوزی امروز در آفریقا است.

به گزارش «شهر»، رویترز به نقل از منابع آگاه پلیس موریتانی خبر می‌دهد این مرد چهل ساله که از خانواده‌ای نسبتا مرفه، در اعتراض به بدرفتاری دولت با طایفه‌ی خود اقدام به خود سوزی کرده‌است.


شاهدان می‌گویند وی در حالیکه در‌های خودروی خود را قفل کرده‌بود درون اتومبیل بنزین بر روی خود ریخت و خود را آتش زد. ماموران امنیتی کاخ ریاست جمهوری به سرعت وی را به بیمارستان منتقل کردند.


این دومین مورد خودسوزی در اعتراض به سیاست‌های دولت‌های آفریقایی در طول دوازده ساعت گذشته است.


امروز در حادثه‌ای دیگر، یک مرد مصری خود را جلوی ساختمان پارلمان این کشور به آتش کشیده‌بود.


ماه گذشته خودسوزی یک جوان 26 ساله‌ی تونسی در اعتراض به ضبط کارت حق دست‌فروشی‌اش و بی‌کاری اقدام به خود سوزی کرده‌بود. خود سوزی محمد البوعزیزی جوان تونسی، خواست‌گاه اعتراضات خیابانی‌ِ هفته‌های گذشته شد که نهایتا به تغییر نظام سیاسی در این کشور منجر شد.16146

منبع: تابناک