مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در حدود ۱۰۰ هزار تن سیب درختی در سردخانه‌های استان موجود است، گفت: در صورت عدم صدور مجوز صادرات، این میزان به لحاظ نیاز مصرف داخلی کشور و عدم وجود سیب در بازار می‌تواند به مصرف داخل کشور برسد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، عزیز امانی با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به درخواست صادرکنندگان و باغداران استان، مکاتباتی از طریق سازمان جهاد کشاورزی استان برای لغو ممنوعیت صادرات سیب استان  انجام شده است.
وی تصریح کرد: در صورت صدور مجوز صادرات  این موضوع به صادرکنندگان و باغداران استان اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اضافه کرد:  کشاورزان و صادرکنندگان باید این موضوع را در نظر گیرند که به سبب تامین نیاز داخلی و جلوگیری از افزایش قیمت سیب در کشور احتمال صادر نشدن مجوز صادرات وجود دارد ، و نباید بر این اساس محصول خود را به فروش نرسانند.

46

منبع: خبرآنلاین