مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان، از توزیع دو میلیون و ۹۳۳ هزار لیتر فرآورده سوختی از ابتدای فروردین ماه امسال در بخشهای مختلف شهرستان پلدختر خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، پیمان بهرامی مدیر این شرکت در این رابطه گفت: از این میزان ۲۳۹ هزار لیتر مربوط به فرآورده نفت سفید، ۸۷۵ هزار لیتر مربوط به فرآورده نفت گاز و یک میلیون و ۸۱۹ هزار لیتر مربوط به فرآورده بنزین بوده است.

بهرامی ضمن اشاره به اطلاع رسانی سازمان هواشناسی استان گفت :  قبل از جاری شدن سیل تمهیدات لازم در خصوص استقرارنفتکش های حاوی بنزین و نفت سفید در شهرستان پلدختر اتخاذ شد و باتوجه به اینکه بعلت آبگرفتگی ۲ باب از جایگاههای عرضه سوخت این شهرستان ( دالوند – بابازید) از مدار سوخترسانی خارج شد خوشبختانه با تلاش مضاعف تلاشگران این عرصه جایگاه چاغروند در همان ساعات اولیه وقوع کماکان در حال فعالیت و ارائه خدمات سوختی به مردم عزیز می باشد..

توزیع بی وقفه سوخت بین مردم

وی اظهار کرد: از همان دقایق با حضور به موقع در جلسه ستاد مدیریت بحران و اتخاذ تدابیر سوخترسانی، روند توزیع سوخت در این مناطق بی‌وقفه و به بهترین نحو ممکن انجام شد..

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه لرستان تصریح کرد: با توجه به نگرانی های مردم در هنگام وقوع سیل  از همان دقایق نخست در هیچ جایگاهی در مناطق سیل زده کمبود فرآورده سوختی وجود نداشت.

۴۶

منبع: خبرآنلاین