در روزهای آینده مقام‌های اروپایی و آسیایی مختلفی برای مذاکره با ایران به تهران سفر می‌کنند. به نظر شما ایران چه انتظاراتی از این مقامات که گمانه‌زنی میانجیگری برای آنها جهت کاهش تنش میان ایران و آمریکا مطرح است باید داشته باشند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، برخی رسانه‌ها این گمانه‌زنی را به ویژه درباره شینزو آبه نخست وزیر ژاپن مطرح می‌کنند که او پس از مذاکراتی که با ترامپ داشته حامل پیامی برای ایران است. رسانه‌های ژاپن هم گزارش داده‌اند که نخست وزیر این کشور تمایل دارد نقش میانجیگیری میان ایران و آمریکا را داشته باشد.

از سوی دیگر وزیر امور خارجه آلمان به تهران می‌رسد تا شاید بتواند به انتقادهای ایران از اروپایی‌ها به عنوان یکی از طرف‌های برجام پاسخ دهد. محمد جواد طریف،وزیر امور خارجه گفته است وظیفه‌ای که اروپایی‌ها و بقیه اعضای برجام دارند این است که شرایط روابط اقتصادی ایران عادی سازی شود و این‌ها باید بگویند تا به حال چقدر این موضوع عادی شده است.

شما نظر بدهید که ایران چه انتظاراتی از این مقامات باید داشته باشد؟ 

به نظرتان چقدر می‌توان روی حرفها و وعده‌های آنها حساب باز کرد؟

شما می توانید نظرات خود را در قالب کامنت در زیر همین مطلب برای ما ارسال کنید.

5050

منبع: خبرآنلاین