لطف الله فروزنده گفت: بحث خروج از تهران یکی از برنامه های بلندمدت دولت است که طی آن اختیارات به استانها واگذار میشود که این امر تاثیر زیادی در خروج از تهران دارد.
انتقال وزارتخانهها از تهران منطقی نیست
فروزنده اظهار داشت: انتقال وزارتخانهها به دیگر استانها به هیچ وجه منطقی نیست چرا که وزارتخانهها در کنار فعالیتهای تخصصی خود، فعالیت سیاسی نیز به عهده دارند و باید به همراه مجموعه دولت هر هفته دو بار در جلسات هیات دولت شرکت کنند.
به گفته معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور علاوه بر شرکت در جلسات هیات دولت، وزارتخانهها با مجلس نیز در ارتباط هستند و قطعا این نهادها باید در کنار یکدیگر باشند.
وی ادامه داد: بسیاری از سازمانها و دستگاههای زیرمجموعه وزارتخانهها میتواند در بخش آمایش سرزمین و استعدادی که استانهای مختلف دارند به آن استانها منتقل شود.
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور در ارتباط با موضوع خارج شدن برخی دستگاهها و مشکلاتی که برای کارکنان آنها به وجود آمده ، نیز گفت: 70 درصد صنایع دستی کشور در اصفهان است و بخش اعظمی از تاریخ باستانی ما در شیراز واقع شده که در این شرایط بخش صنایع دستی و پژوهشهای تاریخی به این استانها منتقل شده که به این ترتیب دستگاهها به نزدیکترین منطقه جغرافیایی به محل کارشان منتقل شدهاند.
برنامه 12 محوری خروج از تهران
به گفته معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور برنامه خروج از تهران برنامهای با 12 محور بوده که هم اکنون در حال اجرا است که بخشی از این 12 محور بر این مساله تاکید دارد که سازمانهایی که ضرورت ندارند از تهران خارج شوند.
فرزونده اعلام کرد: برنامه اجرایی این طرح در حال انجام است که اعلام قطعی سازمانها را به زمانی که مشخص شد موکول کرده است.
وی ممنوعیت هر گونه جذب و استخدام در تهران، ترخیص کالاهای گمرکی در شهرهای دیگر، خروج بخشی از عمدهفروشها از تهران و اجرای دولت الکترونیک از جمله موارد این برنامه عنوان کرد.
/32