مدیرکل بهزیستی لرستان در مراسم جشن گرامیداشت هفته بهزیستی توانمندسازی مددجویان را جزو برنامه‌های استراتژیک این سازمان دانست.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، فاطمه زهرا توکلی که با تبریک این هفته و تاکید بر ضرورت توانمندسازی مددجویان تحت پوشش بهزیستی، گفت: توانمندسازی مددجویان تحت پوشش، جزو برنامه‌های استراتژیک سازمان بهزیستی است.
وی ادامه داد: برای تحقق این هدف، بهزیستی برنامه‌های مختلفی را اجرایی می‌کند که مهمترین آنها اشتغالزایی و ارائه وام اشتغال به مددجویان است.
تقدیر از اقدامات پرسنل و کارکنان بهزیستی پلدختر
توکلی با تقدیر از اقدامات پرسنل و کارکنان بهزیستی پلدختر در جریان سیل فروردین و کمک‌رسانی به مددجویان تحت پوشش، اظهار کرد: به ۱۴ هزار و ۳۱۴ نفر زن و مرد و کودک در مناطق سیل‌زده استان خدمات ارائه شده است.
این مسئول افزود: غربالگری روان‌شناختی ۶۵۲۵ نفر در مناطق سیل‌زده استان انجام شد. ۱۰۴۳ خدمت مشاوره به افراد در مناطق سیل‌زده در قالب مشاوره گروهی، انفرادی، زوج‌درمانی و آموزش‎های گروهی ارائه شده است.
مدیرکل بهزیستی لرستان اجرای برنامه فرهنگی تفریحی جهت کودکان و نوجوان معمولان با همکاری کانون پرورش فکری کودکان، بازی و تشویق کودکان به بازی‎های گروهی نشاط‌آور جهت تخلیه هیجانی منفی ناشی از حادثه، انجام مسابقه ورزشی بین دو محله سیل‌زده در پل‌دختر و آموزش‎های گروهی به افرادی که غربالگری مثبت داشته‎اند را از دیگر اقدامات بهزیستی استان برشمرد.
در این مراسم با اجرای برنامه های شاد برای کودکان و لحظاتی مفرح برای خانواده ها، از  خدمات کارکنان اداره بهزیستی شهرستان پلدختر و نمایندگان کانون توسعه و همیاری مهدهای کودک لرستان با اهدا لوح، تقدیر شد.
۴۶
منبع: خبرآنلاین