رئیس ستاد انتخاباتی کروبی در پاسخ به ادعای کوثری مبنی بر اینکه موسوی اجازه حضور کرباسچی در شورای نگهبان را نداده است ، گفت:‌ کوثری یا دروغ گفته یا حرف کروبی را متوجه نشده است.


 
ایلنا نوشت:

غلامحسین کرباسچی  در واکنش به اظهارات اخیر نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مبنی بر اینکه درجلسه دیدار اعضا هیات منتخب کمسیون امنیت ملی برای مذاکره با کروبی ، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرده که موسوی اجازه حضور کرباسچی در شورای نگهبان را نداده است ،‌ گفت: مگر آقای موسوی باید اجازه دهد که نماینده آقای کروبی به شورای نگهبان برود؟

وی با بیان اینکه کوثری یا دروغ گفته یا حرف کروبی را نفهمیده است ،‌افزود:‌ روزی که قرار بود نمایندگان نامزدهای معترض به شورای نگهبان بروند ،‌هم نماینده موسوی و هم من به نماینگدی از مهدی کروبی در آن جلسه حاضر شدیم.

دبیرکل حزب کارگزاران اظهارداشت: در زمانی که قرار بود خود آقایان به شورای نگهبان بروند ،‌کروبی با توجه به شرایطی که شورای نگهبان تعیین کرده بود که بیشتر تشریفاتی بوده است‏ ، شرایط را مناسب ندیده و به همین دلیل‌در آن جلسه حاضر نشد.
 

منبع: ایلنا