سعدالله نصیری قیداری، نماینده مجلس شورای اسلامی در مطلب جدید خود به موضوع تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها پرداخته و معتقد است که چسبیدن به شکل و قالب و نپرداختن به محتوا نمی‌تواند دانشگاه‌های ما را اسلامی کند.

 

انجام تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها امکان پذیر نیست و اجرای چنین کاری چه در داخل به لحاظ علمی و چه در خارج به لحاظ فضای فرهنگی به ما آسیب خواهد زد و ما زمانی می‌توانیم تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها را اجرایی کنیم که امکان انجام چنین کاری را داشته باشیم ،یعنی در صورت اجرای چنین طرحی باید دانشگاه‌های ما از تعداد کافی اساتید مربوط به بخش بانوان برخوردار باشد، آزمایشگاه‌های لازم برای این کار مهیا باشد و در کل فضای آموزشی کافی در دست باشد که در حال حاضر چنین نیست و به لحاظ زیر ساختی امکان اجرای چنین طرحی وجود ندارد.

نصیری درباره بحث جداسازی در دانشگاه ها عنوان کرده است: بحث تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها نه در مجلس و نه در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث نشده است و طرحی نیز در این مورد از وزارت علوم مطرح نمی‌شود و اکثر بحث‌ها درباره تفکیک جنسیتی در دانشگا‌ها تنها در حد حرف است و هیچ طرح کارشناسی پشت آنها نیست. لذا انجام این کار باعث خواهد شد که بخش خواهران آموزش عالی ما آسیب جدی بیند و این نگرانی جدی وجود دارد که در صورت اجرای این طرح جلوی پیشرفت بانوان گرفته شود.

وی افزوده است : کسانی که مسئله تفکیک جنسیتی را مطرح می کنند می خواهند چه مشکلی را مطرح نمایند .در حال حاضر زن و مرد در کنار هم در تمامی عرصه ها کار می کنند و این امکان پذیر نیست که بتوانیم این رویه را مردود اعلام نماییم . با این روش نمی توان جامعه را مصون نگه داشت این روش نه تنها جامعه را مصون نمی کند بلکه ان را به مخاطره می اندازد. در هیچ کجا نتوانستیم با تفکیک جنسیتی مصونیت به وجود آوریم مصونیت با جداسازی تحقق نمی یابد .

نصیری اظهار کرده است : در حال حاضر ایجاد تحول بنیادین در محتوی آموزشی دانشگاه‌ها مهمترین طرح برای اسلامی کردن دانشگاه‌هاست اسلامی کردن دانشگاه‌ها یعنی اینکه محتوای آموزشی نظام آموزش عالی تحول پیدا کند و از مکتب نورانی اسلام الهام بگیرد. تصمیمات شکلی و قالبی بعد ضعیف اسلامی کردن دانشگاه‌ها را تشکیل می‌دهد.

نماینده مجلس شورای اسلامی درباره ماجرای پیش آمده در اوایل انقلاب بیان کرده است : در ابتدای انقلاب بخشی از مصوبه تفکیک جنسیتی اجرا شد. عده‌ای آمدند و در کلاس‌ها پرده کشیدند و برخی از فضاها را جدا کردند اما این اقدام در عمل نتیجه مطلوبی نداشت و انعکاس داخلی و بین المللی آن مثبت نبود و امام راحل که دیدی بسیار وسیع و ارزشمند از دین و اسلام داشت، از این تصمیم ناراضی بود. بنابراین بعد از مدتی این کار جمع شد و مسکوت ماند.

متن کامل مطلب وی را اینجا بخوانید.

 

منبع: بدون منبع