حجتالاسلام والمسلمین سید محمد علی آلهاشم در گفتگو با خبرآنلاین، درباره نقش و وظیفه جریانهای سیاسی در افزایش مشارکت مردم در انتخابات مجلس یازدهم گفت: تجربه نشان دادهاست که هرقدر تهدیدهای دشمن علیه نظام بیشتر میشود، انسجام و اتحاد وحدت نیروهای داخلی، بیشتر میشود و لذا با توجه تهدیدهایی که امروز دشمن و استکبار جهانی علیه ایران انجام میدهد، اعتقادم بر این است که انسجام و وحدت و همدلی نیروهای داخلی با هر گرایشی قطعا بیشتر خواهد شد.
امام جمعه تبریز افزود: در دورههای گذشته هم هر وقت که بحث نظام و انقلاب مطرح بوده است، نیروهای داخل کشور و انقلاب همه یک صدا بودهاند، کما اینکه در راهپیماییهای روز ۲۲ بهمن و روز قدس هم که دشمن در آستانه این راهپیماییها تحرکاتی دارد و تلاشهایی میکند که مردم حضورشان کمرنگ شود، عملا میبینیم که اتحاد مردم بیشتر میشود.
آلهاشم همچنین درباره مانور دادن دشمن روی ناامیدی مردم از عملکرد جناحهای سیاسی هم گفت: یکی از ترفندها و توطئههای دشمن این است که در بین مردم نسبت به آینده کشور ناامیدی ایجاد کنند، به همین دلیل یکی از راههای موفقیت نظام این است که کسانی که ایجاد ناامیدی در دل مردم میکنند و مردم و جوانان را نسبت به آینده کشور ناامید میکنند، با اینها مقابله کنیم و از راه منطق با آنها صحبت کنیم و نشان دهیم که راه نجات کشور، امیدواری به آینده است.
امام جمعه تبریز با اشاره به اخراج جان بولتون از کاخ سفید هم گفت: آقای جان بولتون که مشاور امنیت ملی آمریکا بود اعلام کرده بود که ملت ایران نمیتواند چهل سالگی انقلاب را جشن بگیرند، اما ما چهل سالگی انقلاب را دیدیم و او حالا از کاخ سفید رفته است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، افزود: مقام معظم رهبری وقتی بحث تمدن نوین اسلامی و گام دوم انقلاب را مطرح میکنند، در واقع برای چهل سال آینده کشور برنامهریزی کردهاند، پس ما هم باید به آینده امیدوار باشیم و هیچگونه تردیدی در دل مردم ایجاد نکنیم.
امام جمعه تبریز درباره نقش نیروهای سیاسی و تریبوندارانی مانند ائمه جمعه در ترغیب مردم برای شرکت در انتخابات هم گفت: امروز نیروهای انقلاب با هر گرایشی که دارند، باید به تبعیت از مقام معظم رهبری، مردم را به وحدت و همدلی دعوت کنند و طوری صحبت کنند که مردم به آینده کشور امیدوار شوند.
آل هاشم افزود: البته در این بین، ممکن است برخی به عملکرد دستگاهها انتقاد داشته باشند که این انتقاد اگر از روی حکمت و مصلحت باشد و سازنده نیز باشد مشکلی ندارد، اما باید بدانیم که انتقاد با تخریب فرق دارد. من اعتقاد دارم که همه روسا و مسئولان نهاد و سازمانها و همچنین روحانیون، امروز اگر میخواهند این مسیری را که در طول چهل سال گذشته طی کردیم، برای آینده هم ادامه بدهیم و به موفقیت برسیم، باید بدانند که وحدت و همدلی است که میتواند این راه را برای ما هموار کند.
17۲۷۲۱۷