مجتبی یزدانی در تشریح اقدامات انجام شده به منظور برگزاری مراسم پیاده روی شهروندان جامانده از پیاده روی بزرگ اربعین اظهار کرد: پیاده روی اربعین حسینی امسال نیز همچون سنوات گذشته از میدان امام حسین(ع) تا حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و در مسیرهای سه گانه، میدان امام حسین (ع)، خیابان هفده شهریور ، میدان شوش، خیابان فدائیان اسلام، حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) (مسیر شماره یک)، حرم مطهر امام زاده حسن (ع) خیابان امین الملک، خیابان قزوین، میدان حق شناس ، میدان بهمن ، خیابان شهید رجایی، حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) (مسیر شماره دو) و مسجد جامع جمهوری ، بزرگراه نواب ، میدان حق شناس ، میدان بهمن، خیابان شهید رجایی ، حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) (مسیر شماره سه) برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه ۴۵۰ نفر نیروی انسانی (کارگران ایرانی با لباس کار مناسب و کامل تیپ، اتیکت و مخزن ۱۲۰ لیتری و تجهیزات انفرادی نو) آماده به کار پشتیبانی از مناطق درگیر هستند، عنوان کرد: همچنین ۲۰۵ خودرو در این مسیر به شهروندان تهرانی خدمات رسانی میکنند، البته این آمار به غیر از امکانات مناطق درگیر با مسیر راهپیمایی شامل مناطق ۷ – ۱۲- ۱۳-۱۴-۱۵ -۱۶ و ۲۰ است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه خودروهای اعزامی باید شستشو شده و دارای سوخت کافی باشند و خودروهای شستشو قبلاً آبگیری شده باشند، گفت: اولویت کاری شستشو و پاکسازی جدارههای خارجی اماکن برگزاری مراسم و کانونهای تجمع شهروندان و نظافت معابر و گذرها، انهار، فضای سبز، پیاده روها و ... منتهی به اماکن مذکور (در حداقل زمان ممکن و توام با کیفیت مناسب) و اجرای عملیات رفع آبگرفتگی احتمالی معابر پیرامون مساجد، حسینیهها و تکایا و نیز مسیر عبور هیئتهای عزاداری در صورت بارش نزولات، از جمله وظایف تعریف شده در این راستا است و انهار روباز و روبسته در طول مسیر باید روز قبل از مراسم لایروبی شده باشند.
یزدانی با اشاره به جانمایی و استقرار مخازن ویژه پسماند خشک در معابر پیرامون اماکن مذهبی و مسیر حرکت هیئتهای عزاداری، اضافه کرد: توزیع کیسه پلاستیکی ویژه پسماند و مخزن در بین اماکن برگزاری مراسم ( تکایا، مساجد و حسینیه هیئتهای عزداری و ایستگاههای صلواتی و توزیع نذورات ) از جمله اقدامات در دستور کار است.
معاون شهردار تهران با اشاره به استقرار کارگران در مسیر حرکت هیئتهای عزاداری و محلهای توزیع نذورات در معابر و پیرامون مساجد، تکایا و حسینیهها تصریح کرد: رسیدگی مستمر به وضعیت مخازن موجود اعم از بازبینی، تخلیه، شستشو، تعویض، تعمیر و بازسازی مخازن معیوب و همچنین نظافت بعد از مراسم باید با مدیریت عوامل منطقه طبق برنامه ریزی سازمان مدیریت پسماند به خوبی انجام شود.
وی با اشاره به جمع آوری پسماند خشک و تر، نظافت و رفت و روب در مسیر حرکت هیئتها و محلهای برگزاری مراسم از طریق کارگران مستقر و یا گشت زنی خودروی وانت به همراه کارگر عنوان کرد: نظافت و رفت و روب کلی منطقه (جمع آوری پسماندهای خانگی و تجاری و تخلیه مخازن در تمام منطقه) با مد نظر قرار دادن برنامه هیئتهای عزاداری در طول شب و روز اربعین باید با کمترین تداخل زمانی با حرکت هیئتهای عزاداری انجام شود.
یزدانی ادامه داد: چاپ و نصب بنر اطلاع رسانی به منظور تسریع در برقراری نظافت در اماکن و مسیر حرکت هیئتها، اماکن مذهبی و معابر پیرامون آنها و بهره گیری از ظرفیت مساجد و امامان جماعت برای ارائه مطالب و اطلاع رسانی در زمینه امور نظافتی و مدیریت پسماند از جمله برنامههای این معاونت به منظور برگزاری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی است.
معاون خدمات شهری شهرداری تهران اظهار کرد: مدارس و ادارات در طول مسیر راهپیمایی باید برای استفاده از سرویس بهداشتی توسط هیئتهای عزاداری قابل استفاده باشد.فضاسازی متناسب با این ایام و اکران طرحها و تبلیغات فرهنگی بر روی بیلبوردها و پلهای عابرپیاده در سطح شهر تهران و نیز مسیرهای پیاده روی توسط سازمان زیباسازی انجام خواهد شد.
یزدانی با بیان این که در مسیرهای پیاده روی اربعین حسینی در تهران موکبهایی توسط گروههای مردمی برپا و به ارائه خدمات به راهپیمایان خواهند پرداخت، گفت: همچنین در بحث پذیرایی از راهپیمایان در این مراسم نیز از ظرفیت های خیرین استفاده خواهد شد.