وزیر امور خارجه سابق کشورمان خطاب به سران فتنه از آنها پرسید: چرا وقتی ضد انقلاب جیره‌خوار خارجی در حمایت از حرکت انحرافی و بدلی بیانیه صادر کرد، آن موقع اعلامیه ندادید؟

به گزارش خبرآنلاین به نقل از فارس منوچهر متکی وزیر امور خارجه سابق کشورمان چهارشنبه شب در مراسمی که به مناسبت آغاز هفته وحدت و سالگرد 22 بهمن توسط کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و با حضور سفیر هند در ایران برگزار شد با بیان اینکه همین شکل‌های بدلی در ایران وجود داشت،‌ گفت: افرادی در روز عاشورا یک حرکت کپی‌برداری شده را انجام دادند.

وی با اشاره به حضور گسترده مردم در 9 دی و 22 بهمن 88 و 22 بهمن 89، به حرکت بدلی که در 25 بهمن انجام گرفت پرداخت و از سران فتنه پرسید: منتظر بودید کسانی کشته شوند بعد بیانیه بدهید؟ چرا وقتی ضد انقلاب جیره‌خوار خارجی در حمایت از حرکت انحرافی و بدلی بیانیه صادر کرد، آن موقع اعلامیه ندادید.

وزیر خارجه سابق کشورمان ادامه داد: آن جا می‌خواستند یک چیز بدلی در حمایت از مبارک و آمریکا و رژیم دیکتاتور درست کنند و اینجا در حمایت از آمریکا و هر دو به یک نتیجه رسیدند. چون ‌آنچه برای ملت‌ها نفع دارد، ماندگاری خواهد داشت، اما کف روی آب ماندگار نیست و نمی‌ماند.

کار سیاسی بازنشستگی ندارد
متکی ضمن قدردانی از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که سال‌های متوالی پذیرای نشست‌های کانون اسلامی فارغ التحصیلان شبه قاره هند بود، گفت: انشاءالله نشست کنگره کانون نیز به به زودی برگزار خواهد شد و ما جمع دوستان را از سراسر کشور در تهران داشته باشیم.

وی افزود: ممکن است از لحاظ اداری بازنشست بشویم یا شدیم، ولی کار سیاسی بازنشستگی ندارد، احکام و مرخصی و ... ندارد. تا وقتی پادگان انقلاب نیاز به سرباز دارد، همه ما باید سربازان این پادگان باشیم و در خدمت آرمان‌های آن.

وزیر خارجه سابق کشورمان در پایان با قدردانی از سفیر هند در ایران به خاطر حضورش در این مراسم، گفت: اگر زودتر می‌دانستیم ماموریت آقای سفیر در حال پایان است از مجموعه دوستان می‌خواستیم تلاش کنند تا ایشان در ایران بماند.

وی برای دولت و ملت هند آرزوی توفیق و برای دولت و ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی آرزوی عزت و سربلندی و توفیق هر چه بیشتر کرد.

/30

منبع: خبرآنلاین