صبح امروز نشست هماهنگی ویژه‌ای برای برگزاری مراسم قهرمانی پرسپولیس در سوپرجام فصل ۹۷-۹۸ در سازمان لیگ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در این نشست که با حضور چند تن از مسئولان باشگاه پرسپولیس و همینطور سازمان لیگ برگزار شد، درباره چگونگی انجام جشن قهرمانی و جزئیات آن هماهنگی‌هایی صورت پذیرفت تا مراسمی شکیل و منظم بعد از پایان بازی امروز پرسپولیس و ماشین‌سازی انجام شود.

در این نشست مقرر شد جشن قهرمانی به فاصله ۱۵ دقیقه بعد از بازی آغاز شود و در این فاصله برنامه‌های شاد و فرهنگی نیز برای تماشاگران حاضر در ورزشگاه تدارک دیده شود.

پرسپولیس به عنوان قهرمان لیگ برتر و جام حذفی در فصل ۹۷-۹۸ طبق قانون سازمان لیگ، قهرمان سوپرجام نیز شده بود که بعد از چند بار تعویق، جشن قهرمانی امروز با نظر سازمان لیگ  بعد از بازی  برگزار می‌شود.

256 251