کاخ سفید امروز سهشنبه در بیانیهای به مناسبت چهلمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بار دیگر ایران را به ادامه تحریمها تهدید کرده است.
کاخ سفید در این بیانیه ضمن ادای احترام به دستگیرشدگان حادثه تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در روز ۱۳ آبانماه سال ۱۳۵۸، تهران را به بازداشت «شهروندان بیگناه» آمریکایی متهم کرده است.
در این بیانیه که روی وبسایت کاخ سفید قرار گرفته آمده است: «ما تا زمان تغییر این رفتارها و سایر رفتارهای خصمانه از سوی ایران به اعمال تحریمهای فلجکننده ادامه خواهیم داد. حق انتخاب با رژیم ایران است.»
در حالی که دولت آمریکا بعد از خروج از برجام حتی برای جلوگیری از مبادلات کالاهای انساندوستانه با ایران مانند دارو تلاش کرده، کاخ سفید در بیانیه امروز مدعی شده که آمریکا از مردم ایران حمایت میکند.
در این بیانیه ادعا شده است: «ایالات متحده در طلب صلح است و ما از مردم ایران حمایت میکنیم. وقت آن است که حکومت ایران هم همین کار را انجام دهد.»
لازم به ذکر است که مردم و دانشجویان و دانشآموزان ایرانی امروز دوشنبه با حضور گسترده خود در روز ملی مبارزه با استکبار، بار دیگر انزجار و نفرت خود از مستکبران عالم را به رخ شیطان بزرگ کشیدند.
310311