به گزارش آسوشیتدپرس از قاهره، سیف الاسلام قذافی بامداد دوشنبه در تلویزیون دولتی لیبی گفت: 'ما تا آخرین لحظه و آخرین گلوله خواهیم جنگید.'
وی پیشتر اعتراف کرده بود که معترضان، کنترل برخی پادگانهای نظامی، تانکها و سلاحها را به دست گرفته اند و هشدار داد که چنین جنگی ثروت کشور را از محل درآمد نفت بر باد خواهد داد.
با این حال، سیف الاسلام گفت که پدرش تحت حمایت ارتش، رهبری نبرد فعلی در لیبی را به عهده دارد.
وی با اشاره به قیامهایی که در مصر و تونس به سرنگونی رژیم های این دو کشور انجامید گفت: 'ما تونس یا مصر نیستیم.'
قذافی جوان پیشنهاد کرد که ظرف چند روز برنامه اصلاحاتی را ارائه دهد که وی از آن به عنوان 'ابتکار ملی تاریخی' یاد کرده است.
وی همچنین گفت: رژیم لیبی مایل به برداشتن برخی محدودیتها و شروع مذاکراتی در مورد قانون اساسی است و برای تغییر برخی قوانین بویژه قوانین مطبوعاتی و جزایی آمادگی دارد.
شبکه العربیه پیشتر از فرار معمر قذافی خبر داده و گفته بود که وی احتمالاً به برزیل یا ونزوئلا گریخته است.16146
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۸
ایرنا:پسر معمر قذافی رهبر لیبی اعلام کرد که پدرش همچنان در این کشور بسر می برد و تحت حمایت ارتش قرار دارد.
منبع: ایرنا