به گزارش خبرآنلاین، هرچند استیضاح محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی با استعفای او از دستور کار مجلس خارج شد اما این پایان زنجیره سوال و استیضاح وزرا نبود. درست همزمان با اعلام وصول استیضاح وزیر کشاورزی دو استیضاح دیگر یعنی استیضاح وزیر کشور و وزیر نفت نیز به هیات رئیسه رفت تا در صف اعلام وصول قرار بگیرد. از سوی دیگر نمایندگان استیضاح وزیر آموزش و پرورش را کلید زدند.
این استیضاحهای زنجیروار بعد از افزایش قیمت بنزین خبرآنلاین را برآن داشت تا نظر کاربران خود را در این زمینه بپرسد برای همین با طرح این سوال که «هدف از استیضاح زنجیرهای وزرا توسط مجلس را چه میدانید؟» از کاربران خود خواست تا بگویند درباره این اتفاقاتی که زیر سقف هرمی بهارستان رخ میدهد چه فکر میکنند. آنها جوابهای جالبی دادند که نگاهی به آنها میاندازیم.
شوآف با طعم انتخابات
بسیاری از کاربران در نظرات خود علت این استیضاحها را یک نمایش برای انتخابات معرفی کردند. مثلا فردی به نام «مومیایی» نوشته است : «چون انتخابات نزدیکه دارند این بازی های بچه گانه و تکراری رو انجام می دهند» یا «علی» در این رابطه نوشت: «نزدیک انتخابات مجلس است و آنها میخواهند دولت را بکوبند که ناکارآمد است و عامل تمام بدبختیها. از اصلاحطلب گرفته تا اصواگرا و تندرو و کندرو و حزب بادیها میخواهند به مردم القا کنند که رستم دستانند و اگر آنها بودند ایران می شد ژاپن یا مثلا فنلاند . افسوس از این که سخت مشغول تیشه زدن به ریشه ایران هستند. از روز اول به فکر انتخابات بعدی بودند و هستند. توقع دیگری غیر این نداشته باشید.»
یکی از کاربران هم نوشته بود : «دنبال کسب رای برای دوره بعدی نمایندگی مجلس هستن ، می خوان کاری بکنن که در ذهنها بمونن » و البته دیگری در جواب این کامنت نوشت: «باز هم رای خواهند آورد. حالا حسن نشد مش حسن. هیچ دردی هم از مردم دوا نمیشه»
«محمد» نیز نوشت: «خب معلومه این استیضاح ها خوراک انتخاباتی هست .اگه راست میگن طرح شفافیت آرا رو سریعا تصویب کنن تا ملت بفهمه کی باهاش هم نظره کی نه.به کی باید رای بده به کی نه. افسوس که این اقدامات پوپولیستی هنوز خریدار داره»
یکی هم نوشته بود: «به نام مردم به کام نماینده ها. وانمود می کنن که برای مردم و مشکلاتشون میخوایم استیضاح کنیم اما در واقع میخوان سر مردم رو کلاه بذارن و رای جمع کنند»
تسویه حساب برای افزایش قیمت بنزین
تعدادی زیادی از کابران نیز این استیضاحها را تسویه حسابی دانستهاند برای بی اطلاعی مجلس از زمان افزایش قیمت بنزین. کاربری در این رابطه نوشته است: «نمایندگان بنوعی کینه بدل دارند چون در فرایند افزایش قیمت بنزین کاملا به حاشیه رانده شدند و سران سه قوه تصمیم گیری کردند»
یا فردی دیگر نوشته بود: «نظر من اینه که چون در طرح تعدیل قیمت بنزین باهاشون مشورت نشده خشمگین شدن» البته کاربر دیگری به او جواب داده بود که : «اگر مشورت می کردند قیمت بنزین 7 هزارتومان بود خوب شده که مشورت نکردهاند»
پای خاتمی هم به میان آمد
وقتی «سیما» یکی از کاربران خبرانلاین نوشت: «این نماینده ها فکر مردم نیستن. وسط مشکلات مردم به خاطر گرانی و تورم و بنزین فکر استیضاحن. مگه با استیضاح مشکلات مردم حل میشه؟» دیگری در جواب این نوشته این استیضاحها نشان از بازیهای جناحی دارد. او معتقد است: «دنبال بازی جناحی هستند. بعد از انقلاب هر موقع وزیر نفت کسی غیر بیژن زنگنه بوده بدترین اتفاقات ممکن برای نفت و پتروشیمی رخ داده. این یه مساله دردناکه که کشور چهل ساله نتونسته یه جانشین برای زنگنه پیدا کنه. زنگنه همون زنگنه هشت سال دولت خاتمی هست. ای کاش یه بار دیگه اون روزها برگرده تورم تک رقمی بود و بنزین سالی پنج تومن گرون میشد و ما نه مستحق یارانه بودیم نه لنگ کار.»
البته در این میان برخی این استیضاحها را درست دانستند و حتی پیشنهاد استیضاح وزیر صنعت را هم مطرح کردند. مثلا «جواد» نوشت: «وزیر کشور به دلیل مدیریت ضعیف بحران پس از افزایش قیمت بنزین و قطع اینترنت .....همچنین وزارت کشاورزی بنظرم باید وزیر کار هم ضعیف عمل کرده و در مرحله بعد به دلیل گرانی کالا باید منتظر استیضاح وزیر صنعت هم باشیم»
استیضاح نمایندگان
یکی از کاربران در کامنت خودش به راهی برای استیضاح نمایندگان اشاره کرده بود و نوشت: «کاش روشی قانونی برای استیضاح خود نمایندگان مجلس هم وجود داشت! صلاحیت خودشون هم اکثرا مورد تردیده!» دیگری هم نوشته بود: «به نظرم باید اسم تمام نماینده هایی که تو این شرایط دارند فهرست استیضاح جمع می کنند را اعلام عمومی کرد تا مردم یادشان نرود که نباید به او رای بدن»
27216