مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در داروخانه‌های استان چهارمحال و بختیاری اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از وب دا ، عنایت الله سمیع افزود: در این طرح، بیماران به جای ارائه نسخه کاغذی به داروخانه ها، از طریق نسخه الکترونیکی داروی خود را دریافت خواهند کرد.
به گفته وی، هم اکنون نسخه نویسی در ایران و برخی کشورهای دیگر به صورت سنتی انجام می شود که با اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی پزشکان، ضمن کاهش خطای تجویز دارو و تشخیص، تداخل احتمالی داروها برطرف می شود .
وی تصریح کرد: در معماری نسخه الکترونیکی تراکنش های الکترونیکی بین تجویزگر و نسخه پیچ اتفاق می افتد.
وی ادامه داد: در این معماری، سپاس به عنوان زیرساخت تبادل اطلاعات بین تجویزگر (Prescriber) و نسخه پیچ (Dispenser) قرار می گیرد و برای راحتی در استفاده سرویس های سپاس در قالب یک کیت توسعه نرم افزار (SDK ) برای تجویز گر و نسخه پیچ ارائه شده است.
سمیع خاطر نشان کرد: پروژه نسخه الکترونیکی از سال ۱۳۹۴ در کشور به صورت پایولت در بعضی شهرها اجرا شد و نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی در منطقی کردن تجویز و مصرف دارو تاثیر بسزایی خواهد داشت .
وی ادامه داد: تمامی سوابق و داروهای مصرفی بیمار در پرونده الکترونیکی سلامت وی ثبت خواهد شد و بیمار در مراجعه به داروخانه صرفاً با ارائه شناسه نسخه (مندرج در نسخه چاپی که پزشک به وی ارائه داده است) و یا ارائه کارت ملی می تواند به دریافت اقلام دارویی تجویزی اقدام کند.
به گفته مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی استان، در این طرح، بیماران به جای ارائه نسخه کاغذی به داروخانه ها، از طریق نسخه الکترونیکی داروی خود را دریافت خواهند کرد.
46
منبع: خبرآنلاین