تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۵

شهرام شکیبا

اساساً وقتی شرایط کنونی می‌شود، باید همه چیز جدی گرفته شود و جایی برای شوخی و شوخ‌طبعی باقی نمی‌ماند. اما نمی‌دانم چه شده که در شرایط کنونی تازه بعضی از آقایان طبع شوخی‌شان گل کرده. آنقدر که گاهی فکر می‌کنم نکند شرایط شوخی‌شوخی کنونی شده.

حمید بقایی دو روز پیش در جواب خبرنگاری که از او درباره احتمال کاندیداتوری‌اش برای ریاست‌جمهوری پرسیده بود، گفته بود: «نه تأیید و نه تکذیب می‌کنم.» که البته به لحاظ ادبی منظورش این بوده که نه تأیید می‌کنم و نه تکذیب.

اما دیروز گفته است: «داشتیم با خبرنگار شوخی می‌کردیم. دیدیم جوان خوبی است، گفتیم کمی با او شوخی کنیم.»

من هم اول شک کردم، بعد متوجه شدم که اشتباه کرده‌ام. شما هم اشتباه نکنید. جملات اخیر از سلطان صاحبقران ناصرالدین‌شاه قاجار نیست. البته درست است که به شدت شبیه جملات نامبرده است اما گوینده‌اش حمید بقایی است نه سلطان صاحبقران.

لذا بدین‌وسیله از آقای بقایی خواهشمندم که در جملاتشان از فعل مفرد استفاده کنند. داشتیم، دیدیم، گفتیم و... افعال جمع به حساب می‌آیند. مگر آقای بقایی چند نفر هستند که این‌طوری از فعل جمع برای خودشان استفاده می‌کنند؟

ضمن اینکه آقای بقایی باید علاوه بر دقت در گفتار کمی هم در رفتارشان دقت کنند. کاندیداتوری ریاست‌جمهوری که شوخی‌بردار نیست. مثل اینکه ایشان اساساً دقت ندارند که سرنوشت کاندیداهای ریاست‌جمهوری چیست؟

علاوه بر این درست نیست در شرایط کنونی سر شوخی را باز کنیم. اگر یک شخص محترمی هم که از شما بزرگتر است، ببیند شما مرد خوبی هستید و بخواهد با شما شوخی کند، خوشتان می‌آید؟

حمیدرضا حاجی‌بابایی، وزیر آموزش‌وپرورش هم با ایسنا گفت‌وگو کرده و گفته است: «آرزوی من این است که آموزش‌وپرورش با وزارت نفت ادغام شود.»

1- دیدید گفتم همه با هم شوخی دارند؟

2- البته در دولتی که وزارت راه و ترابری در مسکن و شهرسازی ادغام می‌شود، ادغام آموزش و پرورش در وزارت نفت هم خیلی بعید به نظر نمی‌رسد.

شوخی آخر هم مربوط است به رئیس سازمان محیط‌زیست که گفته است: «محیط‌زیست از باغ‌وحش تهران به دلیل قصور و کوتاهی در انجام وظایف شکایت کرده و در حال حاضر به عنوان مجرم تحت تعقیب قضایی قرار گرفته است.»

1- شما فکر می‌کنید بالاخره تعقیب‌ها جواب می‌دهد و دوستان می‌توانند باغ‌وحش تهران را پیدا کنند؟ آن وقت قضیه دستگیری باغ وحش چه می‌شود؟

2- جالب است که موضوع پرونده غذایی است و پیگیری آن قضایی شده.

3- شما فکر می‌کنید باتوجه به جو شوخی موجود، پیگیری پرونده باغ‌وحش زودتر به نتیجه برسد یا بازداشتگاه کهریزک؟

26

منبع: خبرآنلاین