رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: شبکه درمانی استان درآمادگی کامل، جهت کنترل احتمالی کرونا ویروس در استان همدان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ دکتر رشید حیدری مقدم، در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین در همدان با اعلام مطلب فوق افزود: ۳۰۰ تخت مراقبت ویژه برای این منظور در بیمارستان سینای همدان تجهیز شده است.

وی با بیان اینکه هیچ گونه نگرانی در زمینه شیوع بیماری کرونا در استان همدان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: متأسفانه افزایش شایعه از خود ویروس کرونا در جامعه بیشتر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان، از مردم خواست ضمن حفظ آرامش، نسبت به شایعاتی که مبنای علمی ندارند، بی توجه باشند.

دکتر حیدری مقدم، وزنه شایعات کرونا را سنگین‌تر از ویروس کرونا دانست و تاکید کرد: هیچ گونه نگرانی در خصوص شیوع بیماری کرونا در استان وجود ندارد.

وی با ارائه توصیه‌های جدی بر رعابت اصول بهداشت فردی، تصریح کرد: شستشوی مدام دست‌ها با آب و صابون، خودداری از دست دادن و روبوسی کردن، عدم حضور در مکان‌هایی که امکان حضور افرادی با بیماری زمینه‌ای باشد، می تواند نسبت به کنترل بیماری در استان کمک کند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان استان با یادآوری اینکه استفاده از ماسک تنها برای کادر بهداشتی و درمانی، بیمار و همراهان بیمار لازم است، افزود: نیازی نیست همه افراد جامعه که سالم هستند، از ماسک استفاده کنند.

دکتر حیدری مقدم با تاکید بر اینکه ۹۸ درصد افرادی که حتی ویروس در آن‌ها مثبت بوده می‌توانند بدون هیچ علامتی، به زندگی عادی ادامه دهند، تصریح کرد: به کسانی که علائم سرماخوردگی دارند توصیه می کنیم، حتما از ماسک استفاده کنند تا از انتشار این ویروس جلوگیری شود.

46

برچسب‌ها