به گزارش خبرآنلاین آذربایجانغربی، امیر عباس جعفری مدیریت بحران استان گفت: از ساعت ۹ و ۲۳ دقیقه روز گذشته تا آخرین ساعات دیشب بیش از ۶۰ زمین لرزه در منطقه قطور خوی بین ۲.۵ تا ۵.۹ ریشتر رخ داده است.
وی افزود" با وجود وقوع دو زمین لرزه بزرگ ۵.۷ و ۵.۹ ریشتری خوشبختانه خسارات جانی در منطقه نداشتیم.مدیرعامل هلالاحمر آذربایجانغربی هم گفت: در پی وقوع زلزله شامگاه یکشنبه در حوالی «زرآباد» این استان، هشت تیم دیگر امدادی به مناطق زلزلهزده اعزام شدند.
وی ادامه داد: نیروهای امدادی از استانهای همجوار نیز در حال آمادهباش برای اعزام به این منطقه هستند که به زودی تعداد این تیمها نیز اعلام میشود.محمد حضرتپور شهردار ارومیه برای اعزام ماشین آلات به مناطق زلزله زده خوی و سلماس اعلام آمادگی کرد و گفت: در کنار هم استانی ها عزیز هستیم و شهرداری ارومیه آمادگی دارد تا نسبت به اعزام ماشین آلات و کمک های دیگر اقدام کند.
46