به گزارش خبرآنلاین از مازندران ؛ بهدنبال تلفات بیش از ۲۷ هزار پرنده مهاجر، شکارچیان منطقه با انتشار بیانیهای در فضای مجازی مسؤولیت این تلفات را پذیرفتند و اذعان کردند بهدلیل فشارهای دولتی مبنی بر جلوگیری از شکار، آنها بنا بر لجبازی نوعی سم در میانکاله ریختند تا پرندگان تلف شوند.
حسینعلی ابراهیمی مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران در این ارتباط با بیان اینکه محیط زیست با کسی شوخی ندارد و شکارچیان باید پاسخگوی این ادعا باشند، اظهار کرد: این ادعا قابل پیگرد است.
وی با عنوان اینکه تراکم جمعیت پرندگان تلفشده به شرق خلیج گرگان در محدوده گلستان رسیده و محیطبانان در محدوده آبی سواحل جنوبی، جنوب شرقی و شرقی و در اطراف آشوراده و حتی در خط ساحلی خزر هممرز با ذخیرهگاه، لاشههایی از پرندگان تلفشده را جمعآوری کردند، افزود: بیانیه آنها شوخی یا جدی فرقی ندارد و شکایتمان را به دستگاه قضایی اعلام کردیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست مازندران گفت: ضرری که حاصل از تلفات پرندگان ایجاد شده را بنا بر این ادعا از شکارچیان مطالبه میکنیم و اگر آنها این موضوع را کتمان هم بکنند، به جرم تشویش اذهان عمومی باید نسبت به این شائبه ایجادشده پاسخگو باشند.
46