به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از همدان ؛ سرهنگ رضا عزیزی، رئیس پلیس راه استان در گفتگو با خبرآنلاین با اعلام اینکه بیشتر راکبان موتور سیکلت قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت نمی کنند، خاطرنشان کرد: صدمات وارده در این حوادث جبران ناپذیر است و اکثر این افراد که از قشر جوان جامعه هستند باید تا آخر عمر با معلولیت و دردهای ناشی از آن زندگی کنند.
رئیس پلیس راه استان با اشاره به اینکه، اقدام به حرکت خلاف جهت وسایل نقلیه، موتورسواری بدون داشتن گواهینامه و استفاده نکردن از کلاه ایمنی بیشترین تخلف راکبان موتور سیکلت ها است، افزود:
اکثر رانندگان وسایل نقلیه، موتورسیکلت، دوچرخه و عابران را جزو اجزای ترافیک به شمار نمی آورند.
سرهنگ عزیزی با تاکید براینکه خانواده ها از دیگر عوال مقصر در بروز این قبیل سوانح هستند، گفت: والدین به بهانه لطف و محبت اقدام به خرید و در اختیار گذاشتن موتورسیکلت برای فرزندان بدون گواهینامه و کمتر از ۱۸ سال خود نموده و با این عمل زمینه را برای مرگ فرزندانشان مهیا می کنند.
46