مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: به تعداد ۱۹۰ هزار نفر، آموزش مجازی در خصوص خود مراقبتی و پیشگیری از ویروس کرونا ارائه شده است.

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، « صارم رضایی» اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰ نفر ساعت از اعضای جوانان جمعیت هلال احمر لرستان در اجرای برنامه‌های متنوع از جمله راه اندازی پویش‌های مختلف در ۹ شهرستان جهت اطلاع رسانی و ارائه آموزش‌های لازم در خصوص آشنایی عموم با ویروس کرونا و راه‌های پیشگیری از ابتلاء به آن شرکت کرده‌اند.

وی افزود:  راه اندازی ۸ جشنواره مختلف در فضای مجازی با موضوعات بشردوستی و کارهای عام المنفعه، تشویق مردم به پویش در خانه بمانیم، پر کردن اوقات فراغت کودکان و نوجوانان در خانه، جشنواره نقاشی کمک به دیگران، نمایش ایثار و فداکاری کادر پزشکی و امدادی و ارسال آثار از طریق مراجعه به سایت سازمان جوانان و بارگذاری تصاویر و مطالب را از جمله فعالیت‌های فرهنگی- اجتماعی معاونت جوانان جمعیت هلال احمر است.

46