مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: سیاست‌های جدید سازمان اوقاف و امورخیریه استان اردبیل در سال جاری واگذاری عرصه و اعیان به صورت کلی ممنوع می باشد و یکی از افق های پیش روی این سازمان سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین ستوده گفت طبق سیاست‌های جدید سازمان اوقاف و امور خیریه کشور واگذاری هرگونه عرصه و اعیان مربوط به موقوفات ممنوع می باشد.

وی افزود: مهم‌ترین برنامه‌های پیش روی این اداره‌کل، افزایش شاخص بهره وری موقوفات با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاری و روشهای دانش‌بنیان است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل خاطرنشان کرد: درگام نخست تلاش و تاکید بر استفاده از دانش و توان نیروها و نخبگان بومی استان اردبیل است و تا جایی که ممکن است از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در این استان برای مشارکت در این امر مهم استفاده و از آنها حمایت می‌کنیم.

ستوده ادامه داد: تاکنون جلسات متعددی با متقاضیان سرمایه‌گذاری در موقوفات برگزار شده است و علاوه بر این عملیات اجرایی چند مورد از این طرح ها به زودی آغاز خواهد شد.

ایشان گفت: با توجه به تنوع رقبات در حوزه موقوفات این استان طرح های متعدد و متنوع با کاربری های مختلف از جمله مسکونی تجاری صنعتی بهداشتی تولیدات زنجیره کشاورزی و صنایع تبدیلی می توان تعریف کرد.

وی عنوان کرد: بخشی از منابع مالی این طرح‌ها از محل موقوفات و به‌عنوان آورده موقوفه و بقیه اعتبار مورد نیاز با سرمایه‌گذاری سایر موقوفات، تسهیلات سازمان اوقاف و یا بخش خصوصی تأمین می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان اردبیل در پایان گفت: موقعیت‌های متعدد و ظرفیت‌های مناسبی به منظور سرمایه‌گذاری در موقوفات با کاربری‌های مختلف شناسایی ‌شده و در صورت مراجعه علاقه‌مندان برای سرمایه‌گذاری، موارد را در اختیار قرار داده و در مسیر سرمایه‌گذاری نیز همراه و همکاری خواهیم داشت و در بحث مسکن برای نیازمندان با ادارات مرتبط در چگونگی شراکت زمین های مستعد مسکونی هماهنگی لازم را خواهیم داشت.

46