در سال‌های گذشته اقدام‌های عمرانی و زیرساختی بسیار مطلوبی با تلاش دستگاه‌های اجرایی ،بسیج و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مناطق روستایی استان سمنان انجام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مهدی صمیمیان مدیر کل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان گفت بسیج در سال‌های گذشته برای اجرای طرح محرومیت زدایی در روستاهای استان اقدامات بسیار قابل توجه انجام داد که از خدمات ارزنده بسیجیان تشکر و قدردانی می‌شود.

 در استان سمنان ۳۰۸ روستا وجود دارد که از این تعداد ، ۱۲۴ روستا در ضریب محرومیت شش ، هفت و هشت قرار دارند که براساس آمار ، بیشترین روستاهای با ضریب محرومیت مذکور در شهرستانهای شاهرود و میامی می باشند.

 رفع مشکلات زیرساختی در مناطق روستایی استان به طور ویژه پیگیری می شود و در سال های گذشته استانداری سمنان اقدام های خوبی برای گره گشایی از مشکلات اهالی روستاهای استان انجام داده است.

46