به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از همدان ؛ دکتر حبیب معصومی در جمع خبرنگاران با اعلام مطلب فوق افزود: امسال بهدلیل افزایش بارشها، محیطهای آبی گسترش بیشتری داشته و دسترسی افراد به این فضاها از جمله برکهها، رودخانهها، دریاچهها و سدها بیشتر شده و به همین نسبت تعدادی از افراد در این محیطها غرق شدند.
مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: نصب علائم هشدار دهنده در حواشی سدها، رودخانهها و دیگر محیطهای آبی ضروری است اگرچه شنا کردن در استخر به دلیل عمق منظم و فضای ثابت با شنا در دریاچه و رودخانه متفاوت است و حتی برای افرادی که به شنا کردن آشنا هستند هم خالی از خطر نیست.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی همدان اضافه کرد: مردم باید از شنا کردن در کانالها، رودخانهها و مناطق حفاظت نشده پرهیز کنند.
معصومی تصریح کرد: یادگیری فنون اولیه شنا کردن، شناخت محدودیتهای محیط شنا، آموزش کودکان از سنین ابتدایی و آگاهی از عمق آب محیط مسائلی است که باید مورد توجه افراد و خانوادهها قرار گیرد.
وی گفت: طبق آمار فوتیها در سال ۹۷ تعداد ۱۸ نفر و در سال ۹۸ تعداد ۲۷ نفر غرق شدگی در استان همدان گزارش شده و این هشداری برای خانوادهها در جهت حفظ جان فرزندانشان در این محیطها است.