مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قزوین گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴۹۲کیلومتر از مسیرهای ارتباطی این استان با استفاده از رنگ سرد و گرم خط کشی شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ جواد حق لطفی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین گفت: ۲۶۰کیلومتر از این عملیات با استفاده از تیم های امانی  و ۲۳۰کیلومتر به صورت پیمانی انجام شده است.
حق لطفی بیان کرد: امسال در مجموع عملیات خط کشی و تجدید خطوط محو شده در سطح هزار و ۵۰۰کیلومتر از راه های حوزه استحفاظی این استان با هزینه ای بالغ بر ۴۵میلیارد ریال انجام می شود.
او، نصب و بهسازی ۲هزار و ۹۵عدد علایم ایمنی راه ها شامل اخطاری و انتظامی و نصب  ۳۴۳عدد تابلوی اطلاعاتی با اولویت نقاط پرتصادف و راه‌های گردشگری را از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای ارتقای ایمنی جاده‌ها عنوان کرد.
حق لطفی همچنین با اشاره به ارتقای حفاظ ایمنی میانه راه‌ها و نواحی پل و پرتگاهی و بهسازی حفاظ‌های موجود گفت: در همین راستا طی چهار ماهه نخست امسال ۲۱کیلومتر نیوجرسی بتنی و ۴۴کیلومتر گاردریل در سطح راه‌های استان نصب شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قزوین افزود: در این مدت همچنین ۲۴۴مورد تجاوز به حریم راه و ساخت و ساز غیر مجاز در این استان شناسایی و برای ۹۱مورد از تخلفات اخطار و توقف ساخت صادر شد.

48