رئیس کمیسیون عمران شورای شهر یزد گفت: در این دوره مدیریت شهری ۱۰۷ اتوبوس شهری یزد تعمیر و نوسازی اساسی یا با اتوبوس‌های مدل بالا تعویض شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ محسن عباسی هرفته در دویست و پنجاه و نهمین جلسه شورای شهر یزد با بیان اینکه موضوع حمل و نقل عمومی یکی از جدی ترین برنامه‌های شورای شهر پنجم است، اظهار کرد: به رغم وجود تحریم‌های ظالمانه و فضای سیاسی و اقتصادی کشور ناوگان حمل و نقل شهری یزد به روزرسانی شد.
وی با بیان اینکه ۵۰ اتوبوس و مینی بوس جدید برای شهر یزد خریداری شده است، افزود: در این دوره مدیریت شهری ۱۰۷ اتوبوس شهری یزد تعمیر و نوسازی اساسی یا با اتوبوس‌های مدل بالا تعویض شد.
عباسی هرفته با اشاره به اینکه عمر ناوگان حمل و نقل شهری یزد به زیر ۱۰ سال کاهش یافت، تاکید کرد: امسال اولین سال در تاریخ حمل و نقل شهری یزد است که اتوبوس‌ها در تابستان با کولر فعالیت می‌کنند.
عضو شورای اسلامی شهر یزد قدم بعدی در بحث تحول ناوگان حمل و نقل شهری یزد را ساماندهی ایستگاه‌های اتوبوس دانست و گفت: امیدواریم این اقدام به زودی با مشارکت بخش خصوص انجام شود تا شهروندان تمایل بیشتری برای استفاده از حمل و نقل عمومی پیدا کنند.
عباسی هرفته با بیان اینکه پیش از این، دولت در نوسازی حمل و نقل عمومی کمک‌های مالی شایانی به شهرداری‌ها کرده است افزود این پیشرفت‌ها در زمانی اتفاق افتاد که کمک‌های نقدی دولت به حداقل رسید.

۴۶