گلستان از کاهش ۵۰ درصدی بیماران کرونایی در استان خبر داد و گفت: از هیئت‌های مذهبی سراسر استان که در مراسم عزاداری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند تشکر ویژه دارم زیرا معرفت زیادی به خرج داده اند.

به گزارش خبرآنلاین از گرگان : هادی حق شناس ظهرامروز در جلسه ستاد استانی مقابله با کرونا، اظهار داشت: باید از هیئت‌های مذهبی سراسر استان که در مراسم عزاداری پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند تشکر ویژه داشته باشم زیرا معرفت زیادی به خرج دادند.

وی افزود: خوشبختانه ۹۰ درصد هیئت‌های مذهبی پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده‌اند و همچنان دسته روی هیئت‌ها در خیابان‌ها و عزاداری در فضاهای بسته ممنوع است.

حق شناس ادامه داد: وقتی نماز عید قربان برگزار نشد نتیجه آن را دیدیم که اکنون ۶ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و امیدواریم با رعایت در ایام باقی مانده به شرایط بهتری برسیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر وضعیت برخی شهرها طی چند روز آینده سفید شود در خصوص نحوه عزاداری در این شهرها تجدید نظر خواهد شد.

استاندار گلستان گفت: رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم استان موجب شده تا تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌ها ۵۰ درصد کاهش پیدا کند و سیر نزولی کرونا در گلستان نسبت به هفته گذشته کاهشی است.

حق شناس افزود: بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی اگر رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه دار باشد ممکن است وضعیت استان طی دو تا سه هفته آینده سفید شود.

48