رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه منابع‌طبیعی استان سمنان با بیان اینکه در حال حاضر این صندوق بیش از ۵۰۰ عضو و قریب به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان سرمایه دارد افزود : هم اکنون نیز صندوق در حال پیگیری جهت افزایش سرمایه می باشد .

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان قاسمی عنوان کرد : صندوق حمایت از توسعه منابع‌طبیعی استان سمنان دارای ۹ شرکت تعاونی زیر مجموعه در شهرستان‌ها ی استان بوده و با سرمایه اولیه یک میلیارد و بیست و پنج میلیون تومان از سال ۱۳۹۶ تشکیل شده است که از این میزان سرمایه ، مبلغ ۵۰۲ میلیون تومان سهم دولت و ۵۲۳ میلیون تومان سرمایه مردمی ۳۸۰ عضو این صندوق بوده است.
وی افزود: صندوق‌ حمایت از توسعه منابع‌طبیعی زمینه پرداخت تسهیلات کم‌بهره و تامین منابع مالی را برای بهره‌برداران استان سمنان فراهم کرده است .
رئیس هیات مدیره صندوق حمایت از توسعه منابع‌طبیعی استان سمنان با اشاره به شعار سال و اجرای سیاست‌های جهش تولید در کشور اضافه کرد : اجرای طرح ۹ در ۹۹ که شامل ارتقای پوشش حفاظتی، مدیریت و بهره‌برداری از مراتع ، توسعه زراعت چوب و ساماندهی بهره‌برداری محصولات فرعی ، طرح‌های جنگلی و مرتعی ، توسعه دولت الکترونیک ، اجرای کاداستر اراضی ملی ، تعیین تکلیف مدیریت پارک‌های جنگلی و ذخیره‌گاه‌های جنگلی ، اخذ حقوق دولتی و تقویت منابع اعتباری و توسعه و تقویت صندوق‌های منابع طبیعی از اولویت‌های سازمان جنگل‌ها ، مراتع و آبخیزداری کشور در سال جاری است.
قاسمی با بیان اینکه بنا داریم امسال برای تحقق این شعارها ، مشارکت مردم را در اولویت کاری قرار دهیم و برای این اقدام نیاز است که اجرای طرح‌های منابع‌طبیعی را برای بهره‌برداران اقتصادی کنیم، توضیح داد: در این برنامه با اجرای طرح‌های منابع‌طبیعی در راستای حفظ، احیا ، توسعه و بهره برداری اصولی از عرصه‌های منابع طبیعی هم مردم منتفع شده  و هم از سوی دیگر اهداف اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان که شامل حفظ خاک ، تامین آب و ایجاد پوشش گیاهی است،  برآورده خواهد شد.

46