به گزارش خبرآنلاین از قشم : پروژه احداث ترمینال کانتینری در سایت شهید رجایی یکی از پروژه های مربوط به معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری و تحت نظر مدیریت پسکرانه شهید رجایی سازمان منطقه آزاد قشم است.
این پروژه از سال ۹۷ آغاز شده و پس از طی کردن مراحل زیرسازی و آماده سازی در سال ۹۹ با اتمام مراحل اجرایی در محدوده ای به مساحت ۴ هکتار در سایت شهید رجایی به بهره برداری می رسد.
احداث این ترمینال کانتینری با سرمایه گذاری ۱۵۰ میلیارد ریالی صورت گرفته توسط یکی از مجموعه های بخش خصوصی به نام شرکت کومه صنعت قشم و با آغاز فعالیت آن شاهد سرعت گرفتن فرآیند صادرات کالا از پسکرانه شهید رجایی منطقه آزاد قشم خواهیم بود.
با بهره برداری از این پروژه ۵۲ نیروی کاری به صورت مستقیم مشغول فعالیت خواهند شد و همچنین در زمان آماده سازی و احداث این طرح ۶۵ نیروی کاری به صورت غیرمستقیم اشتغال داشته اند.
گفتنی است، منطقه آزاد قشم روز پنجشنبه ۲۰ شهریورماه ۹۹، پذیرای رییس جمهور در جلسه ویدیو کنفرانسی است که در آن ۱۴ پروژه این منطقه آزاد در دو بخش دولتی و خصوصی بااعتبار ارزی ۳۴۰ میلیون یورو و ریالی ۱۱ میلیارد و ۶۳۰ میلیونی در پنج بخش صنعت نفت، گاز و انرژی، تولیدی، حملونقل، گردشگری و عمرانی افتتاح میشود.