معاون دادستان عمومی و انقلاب یزد گفت: زمین خواران حرفه ای و سازمان یافته از شیوه های مختلفی برای زمین خواری استفاده می کنند که باید با تشکیل بانکاطلاعاتی زمین خواران حرفه ای، سیطره اطلاعاتی بر شیوه ها و تکنیک های این افراد بزهکار افزایش یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ محمد نعیمی نژاد در جمع قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد در این رابطه، اظهار داشت: کلاهبرداران حرفه ای به طور معمول در پرونده های زمین خواری، مستقیم دخالت نمی کنند و نامی از آنها دیده نمی شود و این افراد حرفه ای از یکسری افراد ساده لوح، فقیر و یا کم بضاعت و معتاد استفاده می کنند تا بتوانند اهداف مجرمانه خود را به نام دیگران دنبال نمایند.
وی به لزوم دقت در پرونده های مرتبط با امور اراضی تأکید کرد و بیان داشت: پرونده مرتبط با امور اراضی باید در مرحله دادسرا با مستندات و ادله مکفی برای مراحل بالاتر دادرسی جمع آوری و تکمیل شود.
معاون دادستان یزد تصریح کرد: برخی از افراد سابقه دار به صورت سازمان یافته اقدام به زمین خواری می کنند که یک مقام قضایی باید در تحقیقات جامع خود، ارتباط افراد و نقش آنها را رد یابی کند و در کیفرخواست نهایی، تمام موارد را قید نماید.
وی بر فوری، محرمانه، هماهنگ و منسجم بودن تحقیق در پرونده های مربوط به اراضی تأکید کرد و بیان داشت: در برخی از موارد، زمین خواران با برخی از مانورهای متقلابانه، و اسناد مجعول، یک زمین بزرگ را به تعداد کثیری از افراد می فروشند و این مسئله را به عنوان یک تهدید اجتماعی و پرونده کثیرالشاکی در دامن دستگاه قضایی قرار می دهند.
این مقام قضایی، لزوم تحقیق در تأمین مالی، ثمن معامله و وجوه جابجا شده را یادآور شد و ابراز داشت: با رد یابی مالی وجوه مبادله شده می توان به برخی دیگر از زوایای پنهان پرونده دست یافت.
نعیمی نژاد به ضرورت بررسی کامل برخی از استعلامات دولتی و تطبیق آن با سایر ادله در پرونده اشاره کرد و گفت: انتفاع مالی بسیار زیاد در زمین خواری، باعث می شود تا زمین خواران برای رسیدن به مقصود خود از همه ترفند ها اعم از جعل و یا پرداخت رشوه برای صدور گواهی خلاف واقع بهره بگیرند.

مدیرکل کمیته امداد استان یزد اعلام کرد: 
افزایش سه برابری پرداخت زکات در استان یزد مدیرکل کمیته امداد استان یزد گفت: نیکوکاران یزدی در پنج‌ماهه نخست امسال ۱۴ میلیارد و ۸۲۸ میلیون تومان زکات واجب و مستحب پرداخت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ افزایش سه برابری را نشان می‌دهد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ محمد شجاعان، مدیرکل کمیته امداد استان یزد بابیان اینکه ۶۴۴ عامل و مبلغ زکات برای ترویج و تبلیغ این فریضه الهی و همچنین دریافت زکات با کمیته امداد استان یزد همکاری دارند، گفت: نیکوکاران یزدی در پنج‌ماهه نخست امسال ۱۴ میلیارد و ۸۲۸ میلیون تومان زکات واجب و مستحب پرداخت کردند که این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۸ افزایش سه برابری را نشان می‌دهد. وی افزود: سال گذشته نیکوکاران یزدی با پرداخت ۲۰ میلیارد و ۱۴۳ میلیون تومان زکات واجب و مستحب موفق شدند رتبه سوم کشوری را در پرداخت زکات به خود اختصاص دهند. مدیرکل کمیته امداد استان یزد یادآور شد: اقلام و کمک‌های اهدایی نیکوکاران در همان محل جمع‌آوری‌شده برای رفع نیاز محرومان و مددجویان منطقه هزینه می‌شود.

46