رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان ارومیه گفت از اجرای نزدیک به ۷۰ کیلومتر راه روستایی در قالب طرح ملی ابرار در آینده‌ای نزدیک خبرداد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، ارسطو شکوهی گفت: در شهرستان ارومیه نزدیک به ۷۰ کیلومتر راه روستایی در قالب طرح ملی ابرار اجرا می‌شود.
 وی افزود: برنامه ریزی آسفالت ۷۰ کیلومتر از راههای روستایی شهرستان ارومیه در قالب طرح ابرار جزو برنامه های طرح جهادی این اداره است که با تلاش و همت راهداران اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ارومیه این طرح در روستای کایی به طول نزدیک به ۳ کیلومتر ،روستای قرنسا به طول نزدیک به ۳ کیلومتر و روستای کچله به طول ۴ کیلومتر به بهره برداری کامل رسیده است.
 شکوهی همچنین از اجرای طرح ابرار در روستاهای میرآباد به طول نزدیک به ۴ کیلومتر ، روستای هله قوش به طول ۴ و نیم کیلومتر ، روستای ممکان به طول ۴ و نیم کیلومتر و روستای کانی  به طول ۷ کیلومتر به عنوان نمونه های دیگری از روستاهای شهرستان ارومیه یاد کرد که طرح ابرار در آنها اجرا خواهد شد.
وی خاطر نشان‌کرد: با توجه به اینکه یکی از شاخص های مهم هر کشوری توجه به توسعه مقوله حمل و نقل است و در نواحی روستایی دسترسی به حمل و نقل شاخص اصلی برای بازاریابی محصولات تولیدی روستا محسوب می گردد ، امید است با اتمام پروژه های آسفالت راههای روستایی شهرستان ارومیه و با بالا رفتن درصد برخورداری خانوار روستاییان از راه آسفالته شاهد تحولی چشمگیر در رشد اقتصادی روستاهای این شهرستان باشیم.

48