به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار "منوچهر امان اللهی" در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر انتقال یک محموله کالای قاچاق به استان، موضوع در دستور کار ماموران قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان افزود: ماموران پاسگاه انتظامی دوراهان در شهرستان بروجن طی عملیات ایست و بازرسی در محور"لردگان به بروجن" به یک دستگاه کامیون ایسوزو مشکوک و پس از اخذ مجوز قضائی آن را متوقف کردند.
ارشدترین مقام انتظامی استان ادامه داد: در بازرسی از این کامیون، ۱۴ هزار و ۵۰۰ عدد سرپیچ لامپ، ۲ دستگاه پرس کامل و ۳۸ بسته پیچ همگی فاقد مدارک گمرکی به ارزش تقریبی ۱۰ میلیارد ریال کشف و راننده کامیون دستگیر شد.
سردار "امان اللهی" با اشاره به معرفی متهم به مرجع قضائی، به قاچاقچیان کالا هشدار داد: نیروی انتظامی برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و گسترش اشتغال، با تمام توان با این افراد سودجو برخورد قانونی خواهد کرد.
46