به گزارش خبرآنلاین از قشم، نسرین ملازم ادامه داد: ۱۱ هنرمند قشمی امروز سه شنبه ۶ آبان ماه، با حضور در اداره صنایع دستی منطقه آزاد قشم در نخستین آزمون عملی و تئوری رشته زری بافی شرکت کردند.
وی تاکید کرد: برای هنرمندانی که در آزمونهای برگزار شده موفق شوند، کارت صنایعدستی صادر میشود.
به گفته ملازم، اداره صنایع دستی منطقه آزاد قشم قصد دارد باهدف تسهیل فرآیند برگزاری آزمون و صدور کارت صنایع دستی، با اعزام کارشناسان خود به روستاهایی که بیش از ۱۵ هنرمند متقاضی دارند، ، آزمون را در محل روستا برگزار نماید.
وی افزود: روستای سلخ نخستین روستایی است که با بیش از ٢٠متقاضی برای شرکت در آزمون رشته های گلابتون دوزی، زری بافی و خوس دوزی، میزبان برگزاری آزمون بعدی خواهد بود.
رییس اداره صنایع دستی منطقه آزاد قشم در پایان عنوان داشت: خوشبختانه استقبال برای حضور در این آزمون ها و دریافت کارت صنایع دستی بین هنرمندان قشمی بسیار بالاست.
شایان ذکر است، هنرمندان قشمی دارای کارت صنایع دستی و مجوز فعالیت در این حوزه، می توانند خود را بیمه تامین اجتماعی کرده و یا اقدام به دریافت وام، ثبت شرکت تعاونی و موسسه صنایع دستی و دریافت مجوز تاسیس کارگاه و فروشگاه کنند.
46